Danfoss Universe

Danfoss Universe

Danfoss Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark og et pilfingrene paradis, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskaben. Vi fik til opgave at lave læringsspil, interaktive simulationer af naturens kræfter og animerede installationer i 2D og 3D til brug både i parken og på universe.dk. Det har blandt andet drejet sig om:

Kontinental-pladernes drift fra storkontinentet Pangea til verden som vi kender den i dag, termiske principper og hvordan et køleskab virker, forståelsen af hydraulik og kræfterne i en gravko, simulationer af vulkaners opståen og udbrud, virtuelle eksperimenter med gletchere og geysere, edutainment som den interaktive lyn-quiz og masser af andre læringsspil.

Parkens maskot, den Einstein-lignende professor (som vi har udviklet og animeret til tv og web) er med til at binde det hele sammen.

Danfoss3_blog

Vi har også lavet det interaktive parkkort, hvor publikum kan gå på opdagelse i de mange attraktioner og orientere sig inden besøget i parken.

danfossuniverse_parkmap_blog

Samt 3D løsninger som her, hvor vi har skiftet gulvet i en elevator ud med en stor skærm, så der skabes en illusion af en elevator-tur ned i den brændende varme magma.

Se mere her: http://kongo.dk/project/lift-to-the-universe/

Danfoss_lift1